Фото без опису

     Шановні депутати та посадові особи Демидівської селищної ради! До 01 квітня 2018 року завершується кампанія декларування доходів.

     Нагадуємо Вам, що відповідно до Закону України «Про запобігання корупції» (стаття 3, 45) депутати районної, сільських, селищних, міських рад, сільські, селищні, міські голови, посадові особи місцевого самоврядування  повинні подавати декларації осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування шляхом заповнення форми на офіційному сайті Національного агентства з питань запобігання корупції:  https://nazk.gov.ua.

       Така декларація повинна бути подана в термін до  1 квітня 2018 року (уточнюємо: до кінця доби 31 березня, оскільки фіксація поданих документів у Реєстрі декларацій йде на години та хвилини). Декларація повинна бути подана за звітний період з 01 січня до 31 грудня  2017 року.

      Рекомендуємо суб’єктам декларування не зволікати із подачею декларації, не залишати цю процедуру на останній день деклараційної компанії. Адже як свідчить практика, заповнення декларацій в останній день підвищує ймовірність виникнення технічних проблем з Реєстром декларацій.

      Звертаємо увагу, що лише наявність електронного цифрового підпису дасть можливість заповнити та подати електронну декларацію.

      Відповідальність за порушення вимог фінансового контролю, щодо подання е-декларації, визначено статтею 172Кодексу України про адміністративні порушення.