10 грудня відбулася зустріч з жителями Рогізного.

Діалог з людьми відбувся в конструктивній формі, з конкретними пропозиціями і зауваженнями. Були присутні Демидівський селищний голова Віктор Іщук та в.о. старости Анатолій Панчук.

Жителі села піднімали болючі питання, зокрема розглянули наступне:
- дотримання температурного режиму у дитсадку, окремі батьки скаржаться, що після вихідних буває холодно у приміщеннях. 
- гостре питання щодо збору сміття - присутні зійшлись на думці, що необхідно забезпечити організований збір сміття і вивезення на санкціонований полігон у с. Копань. Це можна здійснювати і власними силами - техніка у фермерів є, пальним може забезпечити комунгосп.
- вуличне освітлення турбує чи не найбільше, адже кожен вечір якась вулиця буває не засвічена. Вся проблема в тому, що ліхтарі вмикаються з 5 віддалених щитків самими жителями. Щоб усунути людський фактор, селищний голова запропонував встановлення автоматичних вимикачів.
- директор школи Тетяна Теслюк просила звернути увагу на матеріально-технічне забезпечення закладу, адже наразі тут є 1 застарілий комп'ютер і відсутній доступ до Інтернету. 
Керівник ТОВ "Хавест-Агро" Володимир Шурин звернув увагу на допомогу, надану його підприємством школі села. Хочеться відзначити, що в цьому напрямку є плідна співпраця: в цьому році школа отримала в подарунок новий ноутбук, регулярно надається допомога в придбанні новорічних подарунків, продукти (цукор).
- необхідно вирішити проблему із водопостачанням, адже тільки невелика кількість домогосподарств має водопровід. Також неналежним лишається обслуговування існуючих водонапірних башт.
- на часі є проблема по очистці доріг від снігу - хто це буде робити і в якому порядку не вирішено. Є пропозиція домовитись із місцевим фермером, який має необхідну техніку, задля прогортання сільських вулиць.
Варто звернути увагу, що ТОВ Хавест-Агро забезпечує очистку вулиць від снігу (вул. Берестецька, частина вулиць Перемоги і Нагрощина, до церкви). Питання по очищенню інших вулиць актуальне.
- молодь цікавилась, коли ж нарешті в селі з'явиться якісний доступ до Інтернету, про роботу в цьому напрямку Укртелекому Сергій Щербатюк депутат Демидівської ОТГ проінформував присутніх (обіцяють до Нового року порадувати).
- також люди цікавились, як відбувається виконання засудженими до громадських робіт. Не секрет, що постійно такі особи були на обліку у сільській раді, однак результатів їх роботи не видно. Надалі контроль за цим питанням буде більш жорстким.
- молоді мами нагадали, що в селі досі немає дитячого майданчика, діти не мають де гратись.

Проблеми є, але вони не глобальні, їх можна вирішити. При тому - частково власними силами.

Сергій Щербатюк наголошує, що зустрічі з виборцями будуть регулярними: кожної другої неділі місяця він проводитиме прийом жителів села (з 14 до 18 год у Будинку культури).

Всі озвучені питання та результати обговорень зафіксовані і будуть опрацьовані селищною радою. Про результати розгляду жителів Рогізного обов'язково проінформують.