Фото без опису

 

Україна

ДЕМИДІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

вул.Миру,21, смт Демидівка, Рівненська область,  35200,

тел.факс (03637) 6-15-14, E-mail: dem_s_rada@ua.fm  Код ЄДРПОУ 04386321



 

Протокол № 1

  оперативного засідання постійної  комісії з питань ТЕБ та НС

Демидівської селищної ради

 

14.02.2018 року                                                                        смт.  Демидівка

Головував:  голова  комісії з питань ТЕБ та НС  В.Іщук

Присутні: члени  постійної комісії (за окремим списком)

І питання

Слухали: Про епідемічну ситуацію та стан профілактики захворюваності на грип  та інші гострі респіраторні вірусні інфекції   

                   Доповідь:  Ярош С.О. - начальник відділу з надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними  органами,  співдоповідь Грицюта О.Г. - начальник  Управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту,  Чекан Н.І.- головний лікар центру ПМСД.

Епідемічна ситуація з грипу та гострих респіраторних інфекцій за даними  моніторингу станом на 14.02.2018 є підвищеною в Демидівському ліцеї -захворюваність учнів складає 30%,  Рудківському ліцеї - 50% учнів та два вчителі і в Пляшевському ліцеї -  31,3% учнів.

З метою недопущення виникнення НС, пов’язаних з масовим захворюванням на грип та ГРЗ, комісія  Комісія в и р і ш и л а:

  1. Інформацію доповідача та виступи присутніх взяти до уваги.

Управлінню освіти, культури, туризму, молоді та спорту Демидівської селищної ради:

- призупинити освітній процес в Демидівському, Рудківському, Пляшевському ліцеях з 15.02. по 18.02.2018 року, у зв’язку з погіршенням ситуації із захворюванням  на грип і ГРВІ;

 - довести дане рішення до директорів названих ліцеїв;

- заборонити проведення в період з 15.02. по 18.02.2018 року культурно- масові, розважальні  та спортивні заходи за участю дітей;

- проводити активну інформаційно-роз’яснювальну роботу серед батьків та дітей з питань профілактики грипу та ГРВІ.

3. Директорам даних ліцеїв інформацію про рівень захворюваності дітей на грип та гострі респіраторні захворювання надати в Управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Демидівської селищної ради 19.02.2018 року.

          4.  Контроль за виконання  рішення  покласти на Управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Демидівської селищної ради.

ІІ  питання

СЛУХАЛИ:Про забезпечення пожежної безпеки на об’єктах закладів загальної середньої  освіти та  закладів дошкільної освіти

Доповідь: Ярош С.О.- начальник відділу з надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами.  Під час перевірки встановлено, що в навчальних закладах не направлено жодного вогнегасника на перезарядку.

З метою недопущення пожеж та покращення протипожежного захисту  в найкоротші терміни направити на перезарядку вогнегасники. Комісія вирішила:

  1. У школах провести навчання по користуванню вогнегасниками.
  2. З метою недопущення пожеж та покращення протипожежного захисту  в найкоротші терміни направити на перезарядку вогнегасники.
  3.   Контроль за виконання  рішення  покласти на начальник відділу з надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Демидівської селищної ради Яроша С.О.

 

 

 

 Голова комісії з питань ТЕБ та НС                                         В.Іщук

 Секретар комісії                                                                    О.Стрільчук