І знову починається весна,
Так, як було це ще у неоліті.
Лиш перша брунька вибухне на вітті,
І знову починається весна!
І знову починається життя,
Швидкі шалені зміни на землі,
Кінчається симфонія зими
І знову починається краса

   Віями підсніжників підморгнула весна, березень надав природі живу силу, а жінкам – чарівність і красу. Саме красі присвячено вечір, який відбувся сьогодні у нашому ліцеї. Красі, що у розквіті  землі, що в коханні, красі у ніжності дівчат, у чарівності та загадковості жінок.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

   Команди, що представляли 8, 9, 10, 11 класи Пляшевського ліцею дозволи собі трохи помріяти, пофантазувати,  а глядачам подарувати щось світле й хороше. Змагалися у вмінні представляти свою команду, у акторській майстерності, у вмінні зробити подарунок своїми руками та подарувати, висловлюючи почуття. Глядачам особливо припав танцювальний конкурс та конкурс дизайнерів-модельєрів,  де кожна команда набрала найвищий бал.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису 

      За підсумками свята перемогла команда 9 класу.
   Чудове свято відбулося завдяки ентузіазму  Надії Степанівни Чубай, молодої вчительки англійської мови. Вона зуміла підібрати такі форми роботи із старшокласниками, де головним засобом впливу є спільне, переважно естетичне переживання. Їй вдалося викликати сильні, глибокі і благородні колективні емоції. Поєднавши різні засоби впливу: слово, образ, почуття, танець, спільну роботу, вчителька згуртувала класні колективи. 
   Тож бажаємо Надії Степанівні творчих злетів, а учням – уміння відчувати задоволення від спільних позитивних справ.