У Демидівській селищній раді розроблено паспорт громади

Інвестиційний паспорт складається з п’яти розділів. У першому містяться дані про населення та села, економіко-географічне розташування громади. Другий розділ розповідає про підприємства, які працюють на території Демидівської громади.

У третьому розділі можна знайти інформацію про освітні, культурні та медичні заклади на території об’єднаної громади, а також постійні культурні заходи.

Четвертий розділ інформує про заклади торгівлі, побутового обслуговування населення та ресторанного господарства, АЗС, аптеки та ін. В п'ятому розділі зібрано інформацію про туристично привабливі об'єкти.

Над підготовкою паспорта громади працювали спеціалісти відділу економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності та Демидівської районної філії Рівненського обласного центру зайнятості.

Ознайомитись із паспортом можна за посиланням https://goo.gl/z1FzVH

Паралельно триває робота над інвестиційною картою Демидівської селищної ради, де буде відображена повна інформація про вільні земельні ділянки, будівлі, майнові комплекси, родовища корисних копалин тощо. Розробка націлена на потенційних інвесторів, які зможуть не відриваючись від діяльності отримати всі необхідні дані про той чи інший об'єкт.