18 жовтня 2018 року в Будинку творчості школярів Демидівської селищної ради  відбулось методичне об’єднання керівників гуртків .

Керівники гуртків та методист Максимюк Ж.Б. обговорили проблеми «Професійна компетентність керівника гуртка як одна з умов його успішної професійної діяльності».

Мета роботи засідання сприяння мотивації керівників гуртків до самовдосконалення в різноманітних сферах життя, формування професійних компетентностей педагога для здійснення постійного професійного розвитку, створення позитивного психологічного клімату в педагогічному колективі шляхом актуалізації наголошення педагога на цінності самореалізації у своїй професії; формування себе як особистості, визначення власних пріоритетів; стимулювання бажання на підвищення свого професійного рівня; сприяння формуванню комунікативних умінь та навичок методичної діяльності.

Засідання проходило у формі тренінгу, завданням якого було, забезпечити учасників тренінгу знаннями нових освітніх методик; допомогти в організації професійного самовдосконалення та самоосвіти; сформувати вміння командної взаємодії.

Учасники методичного об’єднання визначилися, що професійна компетентність керівника гуртка є необхідною умовою сьогодення.

Обмін досвідом педагогічної роботи надихнув членів методичних об’єднань на нові творчі справи.

Фото без описуФото без описуФото без опису