Вшановуючи традиції, 11 жовтня у закладі відбулося свято до Дня захисника України. Протягом дня лунали вітання та щирі побажання учням, вчителям та працівникам Демидівського Будинку творчості школярів. 

Щоб не залишити нікого без уваги, дівчата під керівництвом Жанни Богданівни, керівника гуртка «Бісеринка», робили своїми руками вітальні листівки. Цими листівками та теплими словами ми привітали усіх чоловіків нашого закладу.

Фото без описуУ Демидівському Будинку творчості школярів до Дня захисника України були проведені «Козацькі забави» для вихованців «Хореографічного» гуртка. Керівник гуртка Макарук І.І. підготувала дітей до свята. Учні взяли участь в різних конкурсах, демонстрували свою спритність та вміння.

Фото без описуФото без описуФото без опису

На передодні свята у гуртках було проведено бесіди на тему: «Один день із життя козаків», «Козацькому роду – нема переводу!», «Україна – мати. Вмій її захищати» та дискусія на тему: «Козак – хвалькуватий гультяй чи відважний лицар?» з гуртківцями старших груп.

Проведення таких заходів допомагає дітям краще пізнати історію свєї країни, адже нашим сучасникам потрібно дбати про культурне і духовне відродження народу, потрібно пишатися тим, що ми – українці.