На даний час розпочато розробку проекту Плану соціально-економічного розвитку Демидівської селищної ради ОТГ на 2019 рік.

Законодавчою та методичною основою проекту Плану є  закони України ,,Про місцеве самоврядування в Україні”, ,,Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України”, наказ Мінрегіону України від 30.03.2016 № 75 ,,Про затвердження Методичних рекомендацій щодо формування і реалізації прогнозних документів соціально-економічного розвитку об’єднаної територіальної громади”.

План соціально-економічного розвитку об'єднаної територіальної громади – це документ, що визначає цілі та пріоритети розвитку об'єднаної територіальної громади на короткостроковий період, конкретизує завдання та заходи у рамках таких цілей та пріоритетів, відповідальних виконавців та строки виконання заходів, обсяги фінансування, джерела фінансування та індикатори (показники) оцінки результативності виконання заходів Плану.

Просимо громадськість, депутатський корпус, представників бізнесу, мешканців об’єднаної територіальної громади надавати пропозиції до проекту Плану до 22 листопада 2018 року  у Демидівську селищну раду в письмовому та електронному вигляді.

Контактна особа: Щербатюк Сергій Миколайович,  моб. тел. 096-9502788,   роб. тел. (03637) 6-18-42, email: demydivkainvest@gmail.com