Фото без опису

  08 листопада працівники Демидівської районної філії організували і провели виїзну акцію із використанням мобільного центру профорієнтації для учнів Пляшевського ліцею. 
  Завідувач сектору профорієнтації Оксана Майдан для учнів 8, 9 класів розповіла про формулу вибору професії «хочу», «можу», «треба», про перелік актуальних професій на ринку праці. Учнівська молодь отримала інформацію щодо надання послуг учням з використанням профдіагностичного комплексу «Веб-базова платформа для онлайн профорієнтаційного консультування «МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа», про навчання на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості робітничим професіям, затребуваним на ринку праці району та області на сьогодні. Восьмикласники та дев’ятикласники пройшли тестування на визначення професійної спрямованості.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  А найменші учасники із задоволенням активно брали участь у конкурсі «Намалюй професію на асфальті» під керівництвом провідного фахівця з профорієнтації Галини Степанченко.
  У формі гри пізнавали світ професій учасники, взявши участь у різних конкурсах «Найкраща», «Склади професію», «Назви професію», «Відгадай загадку». 
  Захід був цікавим і, сподіваємось, корисним для дітей.

Петро Скруха, заступник директора з виховної роботи