Сьогодні, 21 листопада, демидівчани разом з усією країною відзначають День Гідності та Свободи, який встановлений на честь Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013-2014 років, у якому взяли участь селищний голова Віктор Іщук, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Сергій Герук, депутати, представники трудових колективів і громадських об’єднань, громада селища, ЗМІ.

Учасники заходу зібралися біля пам'ятного знака Борцям за волю та незалежність України, щоб віддати шану тим, хто був у перших рядах борців за Свободу та Гідність, за європейське майбутнє України.

Віктор Іщук та Сергій Герук поклали вінок до пам’ятного знака Борцям за волю та незалежність України. Селищний голова привітав зі святом жителів Демидівщини та зазначив, що сьогоднішній день – День Гідності і Свободи – це вшанування тих подій в історії сучасної України, які змінили життя багатьох українців, їх бачення світу, своєї держави і себе.

Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували світлу пам’ять Героїв, що полягли за громадянські права співвітчизників, незалежність і територіальну цілісність України.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису