Фото без опису3 грудня – день, який нагадує всім нам, що серед нас є люди, котрі потребують особливої уваги і турботи, це-Міжнародний день інвалідів.

Приємно відзначити, що більшість людей, які проявляють високі громадські й морально-вольові якості, живуть повноцінним життям і є прикладом для всіх нас.

Інваліди – це не просто категорія людей. Це окремі життя. Окремі трагедії. Окремі людські надії на те, що все буде добре.

3 грудня 2018 року в КЗ Будинку Культури за сприяння Демидівської селищної ради працівниками Будинку Культури проведено захід для дітей з обмеженими фізичними можливостями. Для них організовано конкурси, розваги, загадки, а також на учасників дійства чекали призи та солодкий стіл.

В кінці заходу Демидівський селищний голова Віктор Іщук роздав подарунки діткам, бажаючи всім міцного здоров’я, щастя, активного довголіття, родинного затишку, достатку, любові і радості в домі, мудрості і витримки у всіх життєвих випробуваннях.

Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров’я і не тільки 3 грудня, а й протягом усього року не забувати про те, що поруч із нами живуть люди, які потребують допомоги та уваги. Увага держави та милосердя, толерантність кожного з нас допоможуть спростити життя людей з обмеженими можливостями.
Хочеться подякувати всім, хто опікується інвалідами. Адже надання їм щоденної підтримки й допомоги – реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього. Також висловлюємо подяку приватним підприємцям за спонсорську допомогу : Дмитру Пецюку, Анатолію Варшику, Вікторії Ярмолюк, Роману Трофимуку, Віктору Лещишину, Наталії Четвержук, Віталію Марчуку, Сергію Мисько, Наталії Новіцькій, Любові Онищук, Ігору Марчуку, Андрію Роюку, Дмитру Музичуку, Сергію Дунасу, Анатолію Бондару, Юрію Сігнею, Андрію Трачуку, Богдану Солтису.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису