7 грудня 2018 року в КЗ "Будинку Культури» Демидівської селищної ради відбулося святкування Дня місцевого самоврядування. З цієї нагоди у затишній залі зібралися працівники Демидівської селищної ради, місцеві депутати, в.о. старост сіл, мешканці селища, ЗМІ.

Селищний голова щиро привітав усіх причетних до діяльності органів місцевого самоврядування та подякував за самовіддану працю на благо громади. Віктор Іщук зазначив, що в Україні День місцевого самоврядування, професійне свято всіх, хто за покликом серця, обраний волею народу представляє і захищає інтереси своїх виборців, жителів територіальних громад. Це свято притаманного українцям способу життя в основі якого – самоврядне суспільство.

-"Вам випала почесна і відповідальна місія – представляти громаду, знати її проблеми й докладати усіх зусиль для їх вирішення. Ваші ініціативи, вимоги і пропозиції знаходили підтримку і втілювались у життя. І надалі будьте принциповими у відстоюванні інтересів громади. Сьогодні, як ніколи, Україні потрібне згуртування нації. Все, що відбувається є уроком для нашого народу, і ми маємо збагнути, що тільки у єдності зможемо досягти кращого життя для всіх і кожного". - висловився голова, і побажав, щоб цей святковий день додав всім натхнення і наполегливості у справі подальшого розвитку територіальних громад, щоб панула злагода у діях, мудрість – у думках, спокій – у домівках. Потрібно жити з добром у душі до людей і почуттям гідності за свій народ.

Також на свято завітав з привітаннями полковник управління Західного операвного командування Олександр Ковальчук та за сумлінну, наполегливу працю, відданість і патріотизм, свідому громадську позицію, сприяння Збройним Силам України та з нагоди Дня місцевого самоврядування вручив Почесні грамотами селищному голові Віктору Іщуку і начальнику відділу з надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Степану Ярошу.

Талановитий колектив селищного будинку культури привітав гостей святковою концертною програмою «Шлем вітання від щирої душі». Виступи вихованців БТШ тріо сестер Мартинюків та ансамблю народної музики «Візерунок», народного вокального тріо «Дивоцвіт» Будинку Культури селища Демидівка, учнів класу хореографії ДШМ, учасниці художньої самодіяльності БК с. Острів Ірини Миронюк, вокального жіночого ансамблю «Намисто» БК с. Хрінники, учениці ДШМ Катерини Чечелюк, команди «Етно-фреш» Демидівського ліцею, музичного курівника Демидівського ЗДО (ясла-садочок) «Сонечко» Олесі Смаги – все це створювало неймовірний святковий настрій.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису