19 грудня в актовій залі Рудківського ліцею відбулося свято для учнів 1-4 класів «Святий Миколай, завітай до нас!»  Метою даного  заходу  прищеплювати любов і повагу до нашого народу, його традицій та обрядів. Розкрити поняття любові до ближнього.

Виховний захід підготували вчителі музики Пограничний І.М., Погранична Т.І., Петрик Г.М., вчитель першого класу. Діти зіграли виставу, в якій діти були слухняні та чемні, і отримали від Святого Миколая подарунки. Інтригуючий сюжет та щира гра юних артистів заворожила зал. Ангел- Іващук А.(учениця 3 класу), чортенятко Антипко – Воробій А. (учень 3 класу), місяць Чечелюк С.( учень 2 класу), зорі Лук»янюк А. та Капленко Б. ( учениці2 класу) зустрічались на шляху діточок роль яких грали Білецька А., Марців С., Єгоров А., учні 4 класу. Роль їхньої мами зіграла Омельчук Н.

На святі лунали дитячі молитви, вірші, прохання до Святого Миколая. Милозвучно та дзвінко лунали пісні учнів 1-4 класів. На завершення свята ведучі розповіли присутнім про життя  Миколая Чудотворця, звертаючи увагу на його велику любов до ближніх, хворих і бідних.  Присутні вітали один одного з великою радістю, і  всі хором заспівали «Ой, хто, хто Миколая любить…».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису