Фото без опису

Сьогодні відбулась перша робоча зустріч щодо планування розвитку Демидівської громади на наступні три роки. Важливо відзначити, що вже затверджено ключові стратегічні документи – це Стратегія розвитку Демидівської селищної ради на 2019-2022 роки та Програма соціально-економічного розвитку Демидівської селищної ради на 2019 рік. Наразі ведеться інформаційна кампанія з підготовки перспективного плану розвитку на 2019-2021 роки. Перші кроки було зроблено ще в грудні минулого року, коли відбулась Рада регіонального розвитку району. Тоді селищний голова Віктор Іщук відзначив основні досягнення за рік діяльності ОТГ та озвучив ключові напрямки подальшого розвитку.

Активна робота ведеться і за участі сторонніх експертів, зокрема в рамках кампанії «Активні мешканці – успішна громада», яку виконує Рівненська обласна організація ВГО «Громадянська мережа «Опора». Сьогодні експерт із сталого розвитку Юрій Пасочник презентував соціально-економічний аналіз громади, підготовлений за результатами проведених опитувань та анкетувань бізнесу і жителів. Згодом учасники пропрацювали найважливіші завдання і заходи пріоритетного напрямку Сталий економічний розвиток громади. В результаті роботи двох підгруп сформульовано ряд завдань, які після опрацювання увійдуть у перспективний план розвитку громади на 2019-2021 роки.

В робочій зустрічі взяли участь селищний голова, працівники виконкому, депутати, представники громадських обєднань. Наступна зустріч запланована на 31 січня. До роботи просять долучатись приватних підприємців, громадських активістів, всіх небайдужих жителів громади.

Фото без описуФото без описуФото без опису