Фото без опису

29 січня особливий день у нашому календарі – День пам’яті Героїв Крут. Сьогодні працівниками Будинку Культури Демидівської селищної ради підготовлено та проведено мітинг, який відбувся біля пам’ятника Т.Г. Шевченка. У заході взяли участь Демидівський селищни голова Віктор Іщук, керівник апарату Демидівської районної державної адміністрації Наталія Савич, установи, організації, громада селища, та всі, кому небайдужі як героїчне минуле України, так і її майбутнє.

Після покладання квітів до пам’ятника Т.Г. Шевченка, присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять героїв, які віддали своє життя за Україну.

Перед присутніми виступив вчитель суспільних предметів Микола Стасюк, який розказав про героїчний подвиг українських юнаків, що загинули в нерівному бою під Крутами в далекому 1918 році в ім’я Української Народної Республіки.

Самовідданий подвиг Героїв Крут навчає, що свобода і доля України залежать від готовності кожного з нас відстоювати свою державу, свій дім, свою родину не на словах, а на ділі.

Схиляючись у жалобі перед пам`яттю Героїв Крут, ніколи не забуваймо, що це був щедрий і ніжний цвіт молоді Української держави...

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису