Фото без опису

Житття без кохання, життя без любові –

то небо без сонця, то небо беззоре!

Життя неможливе, воно не існує,

коли наше серце любові не чує!

Такими ніжними рядками вірша розпочалась конкурсно-розважальна програма до Дня Святого Валентина «Так ніхто не кохав» в Демидівському Будинку творчості школярів 14 лютого 2019 року.

Учасниками конкурсу були вихованці хореографічного гуртка. Розпочали свято ведучі – Каріна Яковецька та Христина Яконюк. Вони ознайомили всіх присутніх з історією Дня всіх закоханих, розповіли як святкують цей день в різних країнах світу. Програма складалася з різноманітних захоплюючих конкурсів: «Лист кохання», «Освідчення в коханні», «Ромео і Джульєта», «Втримати кохання», «Романтична вечеря», «Попелюшка», «Ти без мене – не ти, я без тебе – не я!», «Наймудріший», «Зірочка з неба», «Серенада», «Солодкі валентинки» ? в яких змагалися романтичні пари, а підтримували їх веселі вболівальники. Також глядачів розважали вихованці хореографічного гуртка (керівник І. Макарук) та ансамбль народних інструментів «Візерунок» (керівник Т. Погранична). Вболівальники прийняли активну участь у вікторині «Що ви знаєте про день Святого Валентина».

Також протягом тижня працювала «Пошта Валентина» і вихованці закладу надсилали свої листи друзям, педагогам. Під час свята валентинки знайшли свого адресата.

Свято закінчилося на веселій ноті. Пара переможець «Валентин і Валентина» - Світлана та Анатолій. Також присвоєно номінації: «Найартистичніша пара», «Найінтелектуальніша пара», «Найвеселіша пара», «Пара глядацьких симпатій». Всі учасники конкурсу отримали в подарунок святкові сувеніри. Після конкурсно-розважальної програми відбулася святкова дискотека.

Гуртківці закладу дізналися про історію і традиції святкування Дня закоханих. Наш захід допоміг вихованцям краще пізнати один одного, згуртував їх, розвинув почуття дружби, взаємоповаги, ціннісне ставлення до себе та до інших.

 

І. Ковальчук,

культорганізатор Демидівського

Будинку творчості школярів

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису