Усі ми часто нарікаємо на бездіяльність чи недостатню роботу влади над надходженнями в бюджет. Якщо вам не байдуже до того, що робиться в Демидівській ОТГ - зробіть перший крок свідомого громадянина – вимагати чек при купівлі акцизного товару. Не зупиняйтеся на цьому, прослідкуйте, щоб чек видали і тим, хто стоїть поруч з вами в черзі.

Можливо хтось скептично посміхнеться: «І що вони зроблять за ту 1 гривню?». А ви придивіться: скільки у супермаркетах, магазинах, автозаправках реалізовується алкогольних та слабоалкогольних напоїв, пива, тютюнових виробів, бензину, дизельного палива – десятки тисяч одиниць товару. І значна їх частина продається без чеків.

Купуючи підакцизну продукцію і беручи при цьому чек, Ви збільшуєте надходження не в «скарбничку» приватного підприємця, а в бюджет своєї громади.

Значна частина алкогольних та слабоалкогольних напоїв, пива, тютюнових виробів продається без чеків, відтак, місцевий бюджет не доотримує значних сум, а це ті кошти, за які потім утримується освіта та медицина, забезпечуються соціальні виплати, фінансується будівництво та утримання доріг, освітлення, тощо.

Кажуть: «Копійка гривню береже», тож, вимагайте чек на підакцизні товари. Зробіть свій внесок у розвиток Демидівської громади!