Фото без опису

15 березня 2019 року біля пам’ятника Невідомому солдату та братської могили відбувся мітинг-реквієм  з нагоди 75-ї річниці визволення селища Демидівки від німецько-фашистських загарбників за участю селищного голови Віктора Іщука, заступника селищного голови Сергія Герука, голови райдержадміністрації Богдана Левшенюка, голови районної ради Сергія Радченка, трудових колективів, представників ЗМІ, членів громадських організацій, ветеранів Великої Вітчизняної війни.

В цей день жителі селища традиційно вшанувують пам’ять воїнів, які загинули в боях за визволення України, та населення, що постраждало від дій фашистських окупантів.

Вітаючи присутніх голова селищної ради Віктор Іщук закликав усіх  берегти пам'ять про загиблих та шанувати вічний подвиг захисників Вітчизни, безцінний вклад у мирне існування українського народу та висловив подяку ветеранам за героїзм і мужність в ім’я України, слово від ветеранів мала голова ради ветеранів Марія Фещук.

Поминальну панахиду відслужив благочинний Демидівського благочиння ПЦУ Василь Іваник.

Учнями Демидівського ліцею представлено до уваги присутніх  театралізовану композицію під назвою «На місячній доріжці».

У ході заходу всі присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих у період воєнного лихоліття та поклали корзини з квітами до  пам’ятника Невідомому солдату.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису