Фото без опису

ОГОЛОШЕННЯ 

Демидівська селищна рада оголошує добір кандидатур від громадських організацій у сфері культури для включення їх до складу конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду керівника закладу культури.

Персональний склад конкурсної комісії формується не пізніше тридцяти днів після оголошення про проведення конкурсного добору на посаду керівника закладу.

У разі проведення конкурсного добору на посаду керівника комунального закладу, по три кандидатури до складу конкурсної комісії подають члени трудового колективу, громадські організації, що здійснюють діяльність у сфері культури, та Демидівська селищна рада.

Кандидатури до складу конкурсної комісії від трудового колективу обираються на загальних зборах трудового колективу. Для включення до складу конкурсної комісії кандидатур від трудового колективу голові районної ради в установлені строки на паперових носіях закладом культури подається:

- супровідний лист у довільній формі;

- ротокол загальних зборів трудового колективу.

Відповідальність за достовірність поданих даних несе головуючий на зборах трудового колективу закладу культури.

Громадські організації, що здійснюють діяльність у сфері культури, подають по три кандидатури голові районної ради, який шляхом жеребкування визначає трьох кандидатів до складу конкурсної комісії. Для участі у жеребкуванні громадська організація у сфері культури відповідного функціонального спрямування в установлені законом строки подає голові районної ради на паперових носіях:

- лист у довільній формі, підписаний керівником громадської організації, із зазначенням трьох кандидатур, які рекомендуються для включення до складу конкурсної комісії;

- копію статуту громадської організації, завірену належним чином.

Голова районної ради забезпечує онлайн-трансляцію за можливістю, або відеофіксацію жеребкування на офіційному сайті Демидівської селищної ради.

У разі неподання громадськими організаціями або їх відсутності, пропозицій щодо кандидатур до складу конкурсної комісії, конкурсна комісія вважається повноважною у разі затвердження в її складі не менше шести осіб.

Члени конкурсної комісії мають бути неупередженими та незалежними. Не допускається втручання в діяльність конкурсної комісії будь-яких органів влади та учасників конкурсу.

Членами конкурсної комісії можуть бути:

- незалежні фахівці у сфері культури, публічного або бізнес-адміністрування;

- члени професійних, творчих спілок, об’єднань, асоціацій, організацій, що здійснюють діяльність у сфері культури, зареєстрованих відповідно до чинного законодавства України;

- члени міжнародних об’єднань, асоціацій, організацій, що здійснюють діяльність у сфері культури.

Членом конкурсної комісії не може бути особа, яка:

- за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;

- має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;

- є близькою особою або членом сім’ї учасника конкурсу чи міського голови;

- є членом трудового колективу закладу, на посаду керівника якого проводиться конкурс.

Конкурсна комісія проводить перше засідання через 10 днів після закінчення строку приймання документів.

За рішенням конкурсної комісії до участі в конкурсі не допускаються особи, які не відповідають вимогам, зазначеним у Законі України «Про культуру» (ст. 211).

На другому засіданні конкурсна комісія проводить співбесіду з кандидатами, під час якої заслуховує публічні презентації проектів програм розвитку закладу на один і п’ять років.

Документи приймаються за адресою: 35200, вул. Миру, 21, смт. Демидівка Демидівського району Рівненської області (управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Демидівської селищної ради).

Довідки за телефоном:  0963500655.