МЛИНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ ТЕРИТОРІАЛЬНИЙ ЦЕНТР КОМПЛЕКТУВАННЯ ТА СОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ ПРОПОНУЄ ВІЙСЬКОВУ СЛУЖБУ ЗА КОНТРАКТОМ !!!!!


Захист не лише територіальної цілісності держави, а й рідного дому та сім’ї від ворога сьогодні напряму залежить від кожного з нас. Це почесна й відповідальна місія, за виконання якої беруться справжні патріоти України.
Військова служба за контрактом пропонує здобути спеціальність захисника держави, гідну заробітну плату і стабільне майбутнє. У лавах Збройних Сил України несуть службу не лише кращі військовослужбовці-професіонали, які вже мають певний досвід у цій сфері. Лави ЗСУ регулярно поповняють випускники вузів, профтехучилищ і просто молоді люди, які шукають своє призначення у житті. 
Нагадаємо, з 1 березня 2018 року набрала чинності Постанова Кабінету Міністрів України №704, згідно якої разова грошова виплата особам, що вперше уклали контракт, сягає до 19210 гривень! Після укладення першого контракту вказана допомога передбачена: особам рядового складу — 8 прожиткових мінімумів; особам сержантського складу — 9 прожиткових мінімумів; особам офіцерського складу — 10 прожиткових мінімумів.
Додаткові щомісячні премії виплачуються військовослужбовцям окремих видів військ: Високомобільних десантних військ, Сил спецоперацій, корабельному складу ВМС, артилерії, танкістам тощо. Винагороду отримують й усі військовослужбовці незалежно від звання та посади, які беруть участь у операції Об’єднаних сил із відсічі та стримування збройної агресії Росії на Донбасі (як логічний наслідок проведення антитерористичної операції згідно Постанови Президента України).
До слова, після завершення першого контракту військовослужбовці, які продовжили термін служби, можуть ще й безкоштовно отримати заочну вищу освіту.
Довідково: На військову службу за контрактом в ЗСУ можуть претендувати чоловіки від 18 до 50 років (до 60 як виключення за згодою командира частини) та жінки від 18 до 45 років.
Для вибору фаху та місця подальшого проходження контрактної служби пропонується широкий спектр військових спеціальностей у різного роду військах.
На військову службу за контрактом осіб рядового, сержантського і старшинського складу приймаються:

  •  громадяни призивного віку, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту і не проходили строкової військової служби;
  •  військовозобов’язані, а також жінки, які не мають військових звань офіцерського складу, з відповідною освітою та спеціальною підготовкою;
  •  військовослужбовці, які проходять строкову військову службу;
  •  військовослужбовці, які проходять військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період.
  • Основними вимогами під час відбору та прийняття на військову службу за контрактом є:
  •  стан здоров’я та придатність до військової служби за медичними показниками та показниками профвідбору;
  •  фізична підготовленість та психологічна стійкість кандидата на військову службу;
  •  мотивація до військової служби;
  •  рівень сформованості ідейних цінностей, моральних та професійних якостей.

Виникли питання в межах компетенції РТЦК та СП? Потрібна консультація з питань призову на строкову військову службу чи військову службу за контрактом? Питання пов'язані із соціальними гарантіями військовослужбовцям та членам їх сімей?

ЗВЕРТАЙТЕСЬ на ГАРЯЧУ ТЕЛЕФОННУ ЛІНІЮ МЛИНІВСЬКОГО РТЦК та СП за номером (03659)6-41-65!!! 
Отримайте допомогу від кваліфікованих працівників!

МЛИНІВСЬКИЙ РТЦК та СП ІНФОРМУЄ!!!  Виникли питання в межах компетенції РТЦК та СП? Потрібна консультація з питань призову на строкову військову службу чи військову службу за контрактом? Питання пов'язані із соціальними гарантіями військовослужбовцям та членам їх сімей?  ЗВЕРТАЙТЕСЬ на ГАРЯЧУ ТЕЛЕФОННУ ЛІНІЮ МЛИНІВСЬКОГО РТЦК та СП за номером (03659)6-41-65!!!  Отримайте допомогу від кваліфікованих працівників!