Фото без опису

З кожним роком все далі від нас той пам’ятний День Перемоги. Друга світова війна залишила слід у житті практично кожної української родини. Ось чому День Перемоги був і залишається для нас не тільки великим святом, а й хорошим приводом сказати слова подяки тим, хто відстояв мир на рідній землі для майбутніх поколінь. Сьогодні, 8 травня в День пам’яті та примирення, напередодні світлого свята Дня Перемоги, селищний голова Віктор Іщук, заступник селищного голови Сергій Герук, начальник відділу з надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами селищної ради Степан Ярош а також в.о. старости сіл Вербень,Товпижин Василь Рачинський, в.о. старости сіл Глибока Долина, Копань Марія Гривіцька, в.о. старости села Ільпибоки Сергій Климюк, в.о. старости сіл Княгинине, Вишневе, Охматків, Перекалі Алінтин Ремез, в.о. старости сіл Пляшева, Острів, Солонів Тетяна Хміль, в.о. старости сіл Рудка, Калинівка Володимир Погорілий, діловод загального відділу апарату виконавчого комітету Демидівської селищної ради села Рогізне Оксана Хомяк побували в гостях у ветеранів громади, привітали з Днем Перемоги, вручили вітальні листівки та продуктові пакети.

Всі ветерани вже в поважному віці, однак попри все були у гарному настрої і візиту були раді. Розповідали про своє здоров’я, домашні справи і щиро дякували за привітання та подарунки.

Цього ж дня урочисті заходи, присвячені Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, відбулися в с. Острів, с. Рудка, с. Вербень.

Низький уклін та вдячність нашим ветеранам за Велику Перемогу і бажаємо їм довгих років життя у доброму здоров’ї. Зі святом! Щасливих прийдешніх днів усім, гарних новин, добрих вістей, злагоди та суспільної гармонії. Нехай буде благословенним МИР на нашій землі та у наших серцях!

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису