Фото без опису

Останній дзвоник - незабутнє свято,

Мов спомин про шкільний веселий час...

І, як завжди, гостей у нас багато,

Здається, зараз все село у нас!

 

У травні, коли розквітають квіти,  звідусіль     лунає веселий пташиний спів, теплий  весняний вітерець  приносить до нас  яскраве свято  Останнього дзвоника, яке символізує завершення навчального  року. Хвилюючі почуття переповнили сьогодні всіх, хто зібрався на алеї Пляшевського ліцею: від наймолодших наших учнів, котрі здолали першу сходинку на шляху пізнання до найстарших, вчителів, батьків, гостей. Для одних цей день – початок  веселих канікул, а для випускників – бентежна мить розлуки зі шкільним безтурботним життям.

Свято Останнього дзвоника – це час для підведення  підсумків  ще одного навчального року. Тож дирекцією ліцею було вручено Похвальні листи відмінникам у навчанні та Похвальні грамоти за особливі досягнення у вивченні окремих предметів, нагороди, що засвідчували  активну участь ліцеїстів у шкільному житті

Випускники – дорослі, гарні, веселі і трішки сумні через розлуку, знаходили самі щирі слова, щоб подякувати усім вчителям, особливо першій вчительці Ларисі Володимирівні Хом’як, за самовіддану працю, за турботу і знання, які віддають своїм вихованцям, за вічний неспокій, невпинний творчий пошук та педагогічну мудрість. А батьки  по-особливому дивилися на своїх дітей, згадували ті 11 років, що так невпинно пролетіли, вітали випускників та в напутніх словах бажали йти завжди за своєю мрією і не відступати, знайти щастя в житті і не пропустити його, знайти свою життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави.

На випускників з цікавістю і нетерпінням поглядали їх молодші друзі – майбутні першокласники. Вони стануть гідною зміною, тож всі присутні з цікавістю слухали їхні побажання.

На святі вітали і наймолодших випускників – учнів 4 класу, які сьогодні прощалися з початковою школою та першою вчителькою Русланою Павлівною Коринецькою.

Традиційно на святі Останнього дзвоника з молитовною подякою за успішно прожитий навчальний рік до Всевишнього звернувся священник – отець Юрій Ковальчук.

Хай же дзвінок, що пролунав сьогодні, відгукнеться для випускників ліцею впевненістю у завтрашньому дні, успіхами у майбутніх іспитах. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису