133,655 тис грн отримає Демидівська громада на реалізацію інноваційного проекту «Центр молодіжного підприємництва». Напередодні обласна комісія відібрала 18 проектів з 65 заявок, що надійшли на конкурс, відзначивши, що заявники цього року зосередились на цікавих розвиткових проектах. Також експерти відзначили високу якість написання.
В результаті втілення проекту «Центр молодіжного підприємництва» буде створено умови для повноцінного якісного навчання дітей і молоді навичкам підприємницької діяльності, учні зможуть безпосередньо спробувати себе в ролі підприємця – власника невеликої хлібопекарні. Облаштований центр буде використовуватись під час проведення уроків трудового навчання, факультативних занять, гурткової роботи. Також планується залучати вихованців позашкільних навчальних закладів та шкіл усієї громади.
До реалізації проекту селищна рада планує залучити Демидівську районну філію Рівненського обласного центру зайнятості, опорний заклад Демидівський ліцей та ГО «Сприяння розвитку села».

Фото без опису