Лідерство – запорука успіху

Відповідно до Плану роботи управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації, у період із 18 по 21 червня 2019 року на базі Березнівського НВК «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів-ліцей з професійним навчанням» Березнівської районної ради було проведено обласну літню профільну школи для лідерів учнівського самоврядування.

Участь у заході прийняли і лідери Демидівського Будинку творчості школярів Демидівської селищної ради  ? Каріна Яковецька та Дарина Панасюк.

Даний захід згуртував майже 90 лідерів учнівського самоврядування Рівненщини. Метою проведення даного заходу є підтримка творчої молоді, поширення досвіду роботи лідерів учнівського самоврядування, надання кваліфікованої навчальної, інформаційної та методичної допомоги учням навчальних закладів області, які є лідерами учнівського самоврядування.

Упродовж чотирьох днів старшокласники конструктивно працювали над викликами та обмінювалися досвідом.

Учасники літньої школи відвідали: навчально-інформаційно-психологічні тренінги, заняття з командоутворення, творчі заняття, майстер-класи, профорієнтаційні заходи, зустріч з офіцером Батальйону імені генерала Кульчицького Володимиром Пастушком та переможцем «Ігор нескорених» в Австралії Андрієм Усачем.

У програмі літньої школи: вечірка «Ми талановиті» та конкурс «Лідер року – 2019».

На вечірці «Ми талановиті» Дарина Панасюк  виконала пісню «Je Veux» французької виконавиці  ZAZ  і вразила всіх присутніх своїм виступом.

Також у рамках заходу проведено фінал конкурсу «Лідер року – 2019» в якому  взяла участь Каріна Яковецька Фінал складався з трьох конкурсних завдань, зокрема, творча презентація «Візитна картка лідера», «Лабораторія проектів», «Лідер-практика». Каріна виборола перемогу в номінації «Лідер винахідник». Національна дитяча рада нагородила переможців цінними призами.

Насамкінець, у п’ятницю, відбулося засідання обласної ради старшокласників та вибори голови обласної ради старшокласників.

Під час роботи обласної літньої профільної школи її учасники познайомилися з історією та краєвидами Березнівщини, знайшли нових друзів, з користю провели час.

 

 

Іванна Ковальчук,

керівник гуртка «Лідер» Демидівського БТШ