Селищний голова Віктор Іщук взяв участь у поїздці в Княгининівську об’єднану територіальну громаду на Волині. Це саме та громада, яка брала участь у відомому на всю країну телепроекті Громада на мільйон. Серед членів делегації, що відвідали Княгининок були голови об’єднаних територіальних громад Рівненщини, а також рад, що стоять на порозі об’єднання. Гості завітали на Волинь, за сприяння Волинського регіонального відділення Асоціації міст України.

     Основною метою поїздки було ознайомлення з досвідом роботи успішних громад в процесі децентралізації.

     Під час зустрічі з гостями зі Рівненської області, Княгининівський сільський голова Олена Твердохліб розповіла про досягнення, реалізовані проекти та напрямки розвитку громади. Значну увага у своєму виступі вона приділила питанню розвитку соціально-гуманітарної сфери громади, роботі закладів освіти та культури, ознайомила із планами щодо організації роботи закладів охорони здоров’я в майбутньому. В ході зустрічі учасники також мали змогу отримати відповіді на найбільш хвилюючі питання.

     Гості також відвідали Центр культури, дозвілля та спорту Княгининівської сільської ради, дошкільний та шкільний підрозділи Княгининівського навчально-виховного комплексу.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису  Фото без опису