Фото без описуФото без опису

     Цьогорічне святкування Нового року та Різдва Христового на теренах Демидівського району було доповнене конкурсом на краще святкове оформлення вітрин, об’єктів соціальної сфери та будинків приватного сектора. Ініціатором проведення такого конкурсу виступила Демидівська селищна рада, участь у ньому могли взяли всі жителі населених пунктів новоствореної громади.

Фото без опису  Фото без опису

     Даний конкурс проводиться з метою підвищення естетичного рівня оформлення закладів соціальної сфери, вітрин магазинів, громадського харчування, сфери послуг, будинків приватного сектора населених пунктів. Визначення найкращих варіантів оформлення відбулось 19 січня комісією, до якої увійшли працівники та депутати селищної ради.

Фото без опису   Фото без опису      

Переможцем у номінації «Краща новорічно-різдвяна вітрина» визначено приватного підприємця Ярмолюк Вікторію Іванівну, власницю магазину «Мікс» у смт. Демидівка.

В номінації «Кращий новорічно-різдвяний об’єкт соціальної сфери» найкращим було визнане святкове оформлення Демидівської дитячої школи мистецтв.

У номінації «Краще новорічно-різдвяне оформлення будинка приватного сектора» найбільше голосів виборола Теслюк Мар’яна Олександрівна, жителька с. Рогізне.

Фото без опису   Фото без опису

Окрім цього, члени комісії запропонували відзначити також інших учасників, за проявлену ініціативність та активну участь у конкурсі – колектив Рогізненської початкової школи, Стрихарську Оксану Володимирівну, бібліотекаря публічно-шкільної бібліотеки-філії села Вербень, колектив Демидівського будинку творчості школярів та колектив Пляшевського ліцею.

Урочисте нагородження переможців і учасників конкурсу-огляду відбулось 22 січня у читальному залі Центральної селищної бібліотеки за участі Демидівського селищного голови Віктора Іщука, представників районних ЗМІ та громадськості.