Податкова інформує

Платники Дубенського району сплатили до бюджету майже 90 млн грн єдиного податку

Платники податків Дубенського району, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, за  девять місяців 2023 року сплатили до місцевих бюджетів  89,8 млн гривень єдиного податку. Слід відзначити, що місцеві громади Дубенщини з початку поточного року отримали від спрощенців на 6,4 млн гривень більше проти аналогічного періоду минулого року. 

Податкова інформує

Окремі питання реєстрації ПРРО

 Головне управління ДПС у Рівненській області  інформує, які дії суб’єкта господарювання, який після подання реєстраційної заяви за ф. № 1-ПРРО (J/F1316603, далі – заява) отримав квитанцію з помилкою «Адреса розміщення ГО не відповідає реєстраційним даним», якщо вказана платником у заяві адреса відповідає даним, зазначеним у повідомленні ф. 20-ОПП.

Податкова інформує

Обов’язок застосування РРО/ПРРО та ведення товарних запасів у ФОП

Головне управління ДПС у Рівненській області  нагадує, що фізичні особи-підприємці, у тому числі платники єдиного податку ІІ-ІV групи, зобов’язані застосовувати РРО/ПРРО у випадку здійснення «розрахункових операцій» у розумінні Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» від 06.07.1995 №265/95-ВР.

Податкова інформує

Надходження за спеціальне використання водних об'єктів на Дубенщині склали понад 1,3 млн гривень

За підсумками восьми місяців 2023 року підприємства Дубенського району, що у своїй діяльності використовують водні об`єкти, спрямували до бюджетів 1345 тис гривень рентної плати за спеціальне використання води. Порівняно з відповідним періодом минулого року, надходження даного платежу зросли на 315 тис гривень

Податкова інформує

Місцеві бюджети Дубенщини з початку року поповнились на 992,2 млн гривень

Податкові надходження до місцевих бюджетів Дубенського районуі протягом восьми місяців цього року склали 992,2 млн гривень. Порівняно з січнем-серпнем минулого року надходження зросли на 239,6 млн гривень.