Оголошення

Буде припинено подачу електроенергії

ПрАТ "Рівнеобленерго" повідомляє, що у зв'язку з ремонтними роботами на ПЛ-0.4  буде припинено подачу електроенергії в смт.Демидівка по вул.Луцька, П.Орлика, Ювілейна та в державній пожежно-рятувальній частині 27.09.2023р. з 09:00-17:00. 

До уваги

Повідомлення про намір ТОВ «Енергозбереження Рівне» Здійснити встановлення тарифу на теплову енергію

Відповідно до вимог наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України №130 від 05.06.2018 року, ТОВ «Енергозбереження Рівне» інформує споживачів про намір здійснити встановлення тарифу на теплову енергію, яка виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії, її транспортування та постачання, для потреб установ та організацій, які фінансуються з державного і місцевих бюджетів смт. Демидівка.

Важлива інформація

СУБСИДІЇ-2023: КОМУ АВТОМАТИЧНО ПРИЗНАЧАТИМУТЬ ПІЛЬГУ

Українцям, яким призначали нульову субсидію на неопалювальний період (з 1 травня по 30 вересня), в опалювальному сезоні (з 1 жовтня по 30 квітня) повторно звертатися за пільгою не потрібно.

Податкова інформує

Порядок та термін реєстрації ПРРО

Головне управління ДПС у Рівненській області  інформує, що  застосування програмних реєстраторів розрахункових операцій регулюється Порядком реєстрації, ведення реєстру та застосування програмних реєстраторів розрахункових операцій, затвердженим наказом Міністерства фінансів України від 23.06.2020 № 317 «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 14 червня 2016 року № 547», який розроблений відповідно до ст. 7 Закону України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг». 

Податкова інформує

Підприємцям - спрощенцям дозволено зазначати назву товару (послуги) у фіскальних касових чеках у спрощеному вигляді

Головне управління ДПС у Рівненській області звертає увагу, що у зв’язку з прийняттям Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» (далі - Закон № 3219) пункт 2 статті 3 Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» (далі - Закон № 265) доповнено положеннями, що для фізичних осіб - підприємців, які перебувають на спрощеній системі оподаткування дозволено зазначати назву товару (послуги) у фіскальних касових чеках у спрощеному вигляді.

Податкова інформує

«Інтерни» мають право на отримання податкової знижки за витратами, понесеними за навчання

Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що згідно з п.п. 166.3.3 п. 166.3 ст. 166 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VІ із змінами та доповненнями (далі – ПКУ) платник податку на доходи фізичних осіб має право включити до податкової знижки у зменшення оподатковуваного доходу платника податку за наслідками звітного податкового року, нарахованого у вигляді заробітної плати, зменшеного з урахуванням положень п. 164.6 ст. 164 ПКУ, або у вигляді дивідендів, крім сум дивідендів, які не включаються до розрахунку загального місячного (річного) оподатковуваного доходу, такі фактично здійснені ним протягом звітного податкового року суму коштів, сплачених платником податку на користь вітчизняних закладів дошкільної, позашкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та вищої освіти для компенсації вартості здобуття відповідної освіти таким платником податку та/або членом його сім’ї першого ступеня споріднення та/або особи, над якою встановлено опіку чи піклування, або яку влаштовано до прийомної сім’ї, дитячого будинку сімейного типу, якщо такого платника податку призначено відповідно опікуном, піклувальником, прийомним батьком, прийомною матір’ю, батьком-вихователем, матір’ю-вихователькою.

Податкова інформує

Майнові податки до скарбниць громад Дубенського району додали понад 86 млн гривень

Сплата майнових податків за підсумками восьми місяців 2023 року принесла місцевим скарбницям громад Дубенського району 86,2 млн гривень. Це на 27,6 млн гривень більше, ніж у минулому році. 

Спорт

Фізкультурно-оздоровчі та спортивно-масові заходи

З метою розвитку олімпійського руху, популяризації здорового життя, залучення учнівської молоді до занять фізичною культурою і спортом, виховання почуття патріотизму у Вербенському ліцеї було організовано фізкультурно-оздоровчі та спортивно-масові заходи в рамках Всеукраїнського Олімпійського уроку та Олімпійського тижня.