Держпродспоживслужба створила телеграм-канал «Захист прав споживачів» Оголошення

Держпродспоживслужба створила телеграм-канал «Захист прав споживачів»

Держпродспоживслужбою створено та забезпечено функціонування телеграм-каналу «Захист прав споживачів», за посиланням https://t.me/zahust_prav. На каналі оприлюднюються актуальні новини, інфографіка, відео- і фотоматеріали у сферах захисту прав споживачів, торгівлі, товарознавства.

ДПС РОЗМІСТИЛА НА ВЕБПОРТАЛІ РОЗ’ЯСНЕННЯ ЩОДО ПОЛОЖЕНЬ ЗАКОНУ № 3050-ІХ

ДПС РОЗМІСТИЛА НА ВЕБПОРТАЛІ РОЗ’ЯСНЕННЯ ЩОДО ПОЛОЖЕНЬ ЗАКОНУ № 3050-ІХ

Державна податкова служба України розмістила на вебпорталі роз’яснення щодо  положень закону від 11 квітня 2023 року № 3050-ІХ про звільнення, в тому числі через потенційну загрозу забруднення вибухонебезпечними предметами, від сплати екологічного податку, плати за землю та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, за знищене чи пошкоджене нерухоме майно, щодо загальної можливості для платників податків, зокрема з боку приватних підприємств, без визначення територій, порядку та інших критеріїв подавати повідомлення про можливість/неможливість сплачування податків. Ознайомитися з роз’ясненнями можна за такими посиланнями:

Буде проводитись обробіток полів з посівами соняшника Оголошення

Буде проводитись обробіток полів з посівами соняшника

МП "Співдружність" повідомляє про те що: з 21 години 03.08.2023 до 09 години 04.08.2023 на території Боремельської та Демидівської громади буде проводитись обробіток полів з посівами соняшника МП"Співдружність" дроном.